Bind each client to a single CPU core?

Post Reply
silverj
Posts: 2
Joined: Sat Jul 28, 2018 2:25 am

Bind each client to a single CPU core?

Post by silverj » Sat Jul 28, 2018 2:27 am

I do this by hand now, it seems to help zoning multiple accounts at least for me. Would it be possible to have this integrated as an option into mojo itself?

Rob
Site Admin
Posts: 1138
Joined: Sat Sep 25, 2010 6:52 am

Re: Bind each client to a single CPU core?

Post by Rob » Sat Jul 28, 2018 2:46 am

I'll put this idea on the list of things to do, but I don't know when or if I'll work on Mojo again. Thanks for the suggestion and sorry I can't do it now.
Author of Mojo

silverj
Posts: 2
Joined: Sat Jul 28, 2018 2:25 am

Re: Bind each client to a single CPU core?

Post by silverj » Sat Jul 28, 2018 11:29 pm

Thank you, and thank you for creating this great tool.

Post Reply