Unrecognized Text / corrupting scripts

Post Reply
ysuro
Posts: 19
Joined: Mon Jan 13, 2014 8:30 pm

Unrecognized Text / corrupting scripts

Post by ysuro » Sun Jul 14, 2019 8:47 pm

Something is going on with the scripts. I am getting an error popup that it is unrecognized text on things that had just worked before I edited the script, then when I delete that problem (which is usually code I copy pasted from the website and was working just 1 min ago) it will tell me that the line right about the one I just deleted is unrecognized and will do that all the way till I delete the whole script before it will load.

It is a game stopping bug for me as I can't get a team up and running before it starts bugging out like this.

Rob
Site Admin
Posts: 1177
Joined: Sat Sep 25, 2010 6:52 am

Re: Unrecognized Text / corrupting scripts

Post by Rob » Sun Jul 14, 2019 8:49 pm

Send me one of these scripts as an attachment to an email and I'll take a look at it.

rob@mojoware.org
Author of Mojo

ysuro
Posts: 19
Joined: Mon Jan 13, 2014 8:30 pm

Re: Unrecognized Text / corrupting scripts

Post by ysuro » Sun Jul 14, 2019 9:01 pm

Sent

Rob
Site Admin
Posts: 1177
Joined: Sat Sep 25, 2010 6:52 am

Re: Unrecognized Text / corrupting scripts

Post by Rob » Sun Jul 14, 2019 9:33 pm

Looks like something got accidentally deleted or pasted into the wrong place in the script. I'll reply by email.
Author of Mojo

ysuro
Posts: 19
Joined: Mon Jan 13, 2014 8:30 pm

Re: Unrecognized Text / corrupting scripts

Post by ysuro » Sun Jul 14, 2019 9:34 pm

Kinda figured it was me fat fingering something. I was trying to build the script one piece at a time to avoid that.

Rob
Site Admin
Posts: 1177
Joined: Sat Sep 25, 2010 6:52 am

Re: Unrecognized Text / corrupting scripts

Post by Rob » Sun Jul 14, 2019 9:41 pm

One piece at a time is a good way.
Author of Mojo

Post Reply