Page 1 of 1

All my toons are gone

Posted: Tue Oct 29, 2019 9:48 pm
by Belkiolle
I updated to 2.86 and all my toons, settings, and everything are gone. It's like I just freshly installed the program.

I'm running Windows 10 Pro.

Re: All my toons are gone

Posted: Wed Oct 30, 2019 7:07 am
by Rob
Mojo never erases that info no matter what you do, not even if you update or uninstall Mojo. Did you log into Windows under a different name (user account)? If you do that, Mojo can't see the info but it's still there under the original name.

Or did you reformat your hard disk or install a new hard disk or reinstall Windows? That could erase the info.

Mojo stores toons, accounts, teams, etc., under a particular user account in this file:

c:/users/[ACCOUNT_NAME]/appdata/roaming/mojoware/mojo/Mojo.fig.xml

Re: All my toons are gone

Posted: Sun Nov 03, 2019 11:08 pm
by Belkiolle
Nope. I haven't changed a single thing except updating Mojo.

This is what my Mojo.fig file looks like now.

<MojoFig>
<Header>
<AppTitle>Mojo</AppTitle>
<Version>0.0.2 build 286</Version>
<Date>11/03/19</Date>
<Time>22:06:42</Time>
<Computer>Goober</Computer>
</Header>
<Game Name="Dark Age of Camelot">
<DefaultPath></DefaultPath>
<AccountList>
</AccountList>
<ToonList>
</ToonList>
<TeamList>
</TeamList>
<LgInfoTeams>
<SortInfo>
<Column>0</Column>
<Order>1</Order>
</SortInfo>
<GroupInfo>
<Column>0</Column>
<Order>1</Order>
</GroupInfo>
<View>0</View>
</LgInfoTeams>
<LgInfoTeamMembers>
<SortInfo>
<Column>0</Column>
<Order>1</Order>
</SortInfo>
<GroupInfo>
<Column>0</Column>
<Order>1</Order>
</GroupInfo>
<View>0</View>
</LgInfoTeamMembers>
<LargeAddressAware>false</LargeAddressAware>
<KillMutexes>false</KillMutexes>
<KillMutexesUseNewCode>true</KillMutexesUseNewCode>
<MakeDaocWindowsResizable>false</MakeDaocWindowsResizable>
<ChatLogPath>C:\Users\Belkiolle\Documents\Electronic Arts\Dark Age of Camelot\chat.log</ChatLogPath>
<TeamLaunchInterval>0</TeamLaunchInterval>
<SpellcraftData>
<IncludeMacros>true</IncludeMacros>
<Realm>1</Realm>
<GemList></GemList>
<Quickbar>1</Quickbar>
<StartPage>1</StartPage>
<Server></Server>
<Toon></Toon>
</SpellcraftData>
<LgInfoAllToons>
<SortInfo>
<Column>0</Column>
<Order>1</Order>
</SortInfo>
<GroupInfo>
<Column>0</Column>
<Order>1</Order>
</GroupInfo>
<View>0</View>
</LgInfoAllToons>
<LgInfoFavoriteToons>
<SortInfo>
<Column>0</Column>
<Order>1</Order>
</SortInfo>
<GroupInfo>
<Column>0</Column>
<Order>-1</Order>
</GroupInfo>
<View>4</View>
</LgInfoFavoriteToons>
<LgInfoAccounts>
<SortInfo>
<Column>0</Column>
<Order>1</Order>
</SortInfo>
<GroupInfo>
<Column>0</Column>
<Order>1</Order>
</GroupInfo>
<View>0</View>
</LgInfoAccounts>
</Game>
</MojoFig>

Re: All my toons are gone

Posted: Wed Nov 06, 2019 10:41 am
by Rob
Mojo makes a series of backups of that file so you may be able to find a copy of the real file. Use Folders on main menu to find the backups. By now, though, all the backups may be copies of this new blank file.

Re: All my toons are gone

Posted: Sun Nov 10, 2019 11:46 pm
by Belkiolle
They appear to be backups of the blank now. I'm going to try to pull files off my laptop. Old files are better than no files.

Re: All my toons are gone

Posted: Mon Nov 11, 2019 7:07 pm
by Rob
I'm sorry this happened. Mojo is nine years old and I can't remember anybody else reporting that the settings file got erased while Mojo updated but maybe there's a bug in Mojo that makes this happen occasionally. Unfortunately I'm away from home without a PC for a few weeks so I can't look at Mojo's source code to investigate.